Vacu Relax

U kent het wel. U leeft gezond, u sport veel en volgt ook nog een dieet. U valt overal af alleen niet bij de billen, buik of benen. Met de Vacu Relax zal ook u afvallen bij billen, buik en benen. U zult verbaasd staan, want na de eerste week ziet u al resultaat.

 

De Vacu Relax is de vetverbrander voor billen, buik en benen. Door liggend te fietsen onder vacuümdruk en uw hartslag binnen bepaalde waardes te houden, zorgt de Vacu Relax voor een betere doorbloeding en vetverbranding bij de billen, buik en benen.

 

Gedurende een kuur zult u zelf constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij de billen, buik en benen duidelijk vermindert. Het is dé methode tegen sinaasappel-

huid, uw huid wordt aanzienlijk zachter en gladder.

 

De begeleiding van het Vacu Relax programma  gebeurt door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u het maximale resultaat haalt uit deze behandelmethode.

 

Voor een optimaal resultaat wordt één kuur van
20 keer aanbevolen, te volgen gedurende vier tot vijf weken. Om het daarna te onderhouden zijn één tot twee behandelingen/trainingen per week voldoende.

 

Bel snel om een afspraak te maken voor een

gratis proefles.

 

De prijslijst voor de Vacu Relax vindt u hier.

 

Op ons YouTube-kanaal kunt

u een film over de Vacu Relax

bekijken. Klik hier.