Skin Care Center

In ons Skin Care Center kunt u ook terecht voor huidverbetering en ontspanning. Vakkundig getrainde Skin Care-therapeuten geven u de beste verzorging voor lichaam en gezicht. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica, het snelst groeiende huid-
verzorgingsbedrijf ter wereld.

Lichaamspakking Minceur 2011

U kunt ook een lichaamspakking in ons Skin Care Center ondergaan. Dit om de resultaten van het afslanken te ondersteunen of puur voor de ontspanning. De essentiële oliën in de pakking zorgen voor een betere celverbranding, stof-

wisseling en een betere uitscheiding van de toxines die langs de natuurlijke wegen het lichaam verlaten. Minder afvalstoffen in het lichaam zijn belangrijk bij onder andere acne, eczeem en een slecht doorbloede vale huid.

De Minceur 2011 is doeltreffend voor het effectief behandelen van vet- en vochtophopingen, oedeem, cellulitis, slechte doorbloeding, koude voeten, verslapte huid, en snel vermoeide en zware benen.  In kuurverband heeft u optimaal resultaat.

 

Heeft u interesse in ons Skin Care Center, bel ons voor het maken van een afspraak of een gratis Face Mapping. Zie onze behandelingen en prijslijst.